Nit Free Terminator všiváček kovový hřeben na vši a hnidy zelený

TOP 1 v kategorii Hřebeny a kartáče na vlasy

Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů.

Nit Free Terminator všiváček kovový hřeben na vši a hnidy zelený

Typ produktu
hřebeny

Recenze

Doporučuje produkt

Hřebínek nevyčeše úplně všechno (zůstalo pár hnid a po dvou dnech se objevilo ještě pár larviček), ale oproti tomu obyčejnému, co byl u oleje z lékárny, je to neskutečný rozdíl. Po necelém týdnu používání (vyčesávaly jsme dle návodu ob den) jsme ve vláscích už žádné potvůrky nenašli.

Ověřený zákazník Petra T.

• Funguje na 100 %

Doporučuji.

Ověřený zákazník Evca

Doporučuje produkt

Je proste skvelej!!! Uz jsem si myslela ze se toho nezbavime a on hned tak zabral!!! Vycesava to vsechno i ty hnidy.. Perfekt proste!

Parametry produktu

Typ produktu
hřebeny

Popis produktu

Tenhle hřeben ví, jak na vši. Kouzelný všiváček účinně vyčeše nejen vši, ale hlavně hnidy! Má na to patent. Patentované mikrospirály na zubech hřebenu spolehlivě zachytí vši ve všech stádiích vývoje. Tohle žádný jiný všiváček ani šampon na vši neumí.

Drbete se při každé zmínce o vších a při představě, že vši donese zrovna vaše dítě, se vás zmocňuje panika? Tuhle noční můru Kouzelný všiváček změní v běžnou rutinu. Zbavte se vší bez zbytečných nervů, hromady šamponů, průvanu v peněžence a hodin strávených likvidací vší. Opravdu to funguje! Máte moje slovo a jako pojistku stovky nadšených recenzí online. Nečekejte s nákupem, až vši zaútočí, platí: Kdo je připraven, není překvapen.

S Kouzelným všiváčkem se vší a hnid zbavíte hned po prvním vyčesání. Rozdíl jsou patentované mikrospirály na zubech hřebenu, které zachytí 100 % vší a hnid. Bez chemie! Stačí na mokré vlasy použít jakýkoliv běžný kondicionér nebo balzám, poctivě vyčesat a je po vších. Žádné odvšivovací opáčko za týden vás nečeká. Když vyčešete i hnidy, nové vši už se neobjeví – alespoň do doby, než je dítě chytí znovu.

Je jedno, jestli jste zrovna našli první veš, jen pár hnid, nebo vám to uteklo a ve vlasech už pochoduje celá vší armáda. S patentovaným kouzelným hřebenem na vši snadno a rychle zvládnete akutní odvšivení, kontrolu vlasů i prevenci. Jednoduše budete mít vši pod kontrolou, za jedny peníze už napořád. Originální patentovaný všiváček je z oceli, zuby má navařované, nikoli lepené, ani se nehnou. Hřeben vydrží roky, je prakticky nesmrtelný.

PROČ ŠAMPON PROTI VŠÍM NESTAČÍ
Většina výrobců šamponů proti vším tvrdí, že jejich přípravek na hnidy zabere, ale pravda to není. A fungovat to ani nemůže. Silikonové oleje (obvykle je účinná látka šamponů na vši dimethicon) totiž pracují tak, že vším ucpou vzdušnice (dýchací otvory) a zadusí je.

Hnidy vzdušnice nemají, dýchají povrchem a velmi pomalu: olejem by musely být obaleny mnoho dní, aby odumřely. To se při odvšivení šamponem neděje, vysvětluje Oleg Ditrich z Parazitologického ústavu.

Živé hnidy (vajíčka vší) tak i po pečlivém ošetření šamponem ve vlasech zůstanou a děti si pedikulózu (odborně zavšivení) mezi sebou dokola předávají. Hnidy se navíc nevylíhnou všechny najednou, ale postupně tak, jak je veš nakladla. To je přesně důvod, proč jsou školy a školky pořád plné vší.

10. DŮVODŮ, PROČ ŠAMPON PROTI VŠÍM VYMĚNIT ZA KOUZELNÝ VŠIVÁČEK
8. Hřeben znáte z TV
9. S know-how, jak se zbavit vší mámy tří dětí a garancí parazitologů
10. Účinnost ověřená rodiči, stovky nadšených recenzí online

JAK SE ZBAVIT VŠÍ
S Kouzelným všiváčkem vlasy kvůli vším stříhat nemusíte, aby 100% fungoval, je potřeba dodržet jen dva jednoduché pokyny.
• Česat mokré vlasy s kondicionérem. Na sucho hustý hřeben elektrizuje, tahá a veš může ze zubů i mikrospirál vypadnout.
• Pročesat vlasy poctivě. Žádné šup šup hotovo, ale všiváčkem vlasy brát postupně pramen po prameni.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 varianta103 Kč99 % • 10 278 recenzíDalší informace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

4 ×
1 ×
6 ×

Doporučuje produkt

Ověřený zákazník Petra T.

• Funguje na 100 %

Doporučuji.

Ověřený zákazník Evca

Doporučuje produkt

• Opravdu účinný a dobře vyčesává

, zakoupeno v FICHEMA

Doporučuje produkt

• Vyčesává i hnidy,je lepší než klasický všivák. Bral i ty co byly vysušené octovým zábalem
    • Dají se vyčesat i suché vlasy,ale mokré jsou lepší
    • Dcera vlasy husté, vlnité a dlouhé a krásné to s ním šlo

Doporučuje produkt

• Oproti jiným všiváčkům vyčeše toho podstatně více. Opravdu splnil naše očekávání.

Ověřený zákazník Dana

• Výborný, funguje
    • Doporučuji
    • Super vysvětlení jak použít
    • Moc děkuji

Doporučuje produkt

Rychle vyčeše hnidy. Je to skvělý pomocník. Doporučuji.

Doporučuje produkt

Zatím neodzkoušeno, šlo o planý poplach. ale vizuálně je opravdu jiný než běžné všiváčky, které jsou přibaleny k přípravkům na odvšivení.

Doporučuje produkt

Opravdu se musí použít s kondicionerem..že začátku jsme to rvali na sucho a to mi přišlo, že ničí vlasy.Ale s kondicionerem super.Malou trochu tahalo,ale má vlasy pod zadek.Pouzit stačilo jednou a hnidy hned pryč. Takže super

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 varianta103 Kč99 % • 10 278 recenzíDalší informace