Nejnovější recenze ze sekce Hřebeny a kartáče na vlasy
Ok
- Zadna
- Absolutne neprakticky kartac
- Vysoka porizovaci cena
S krtacem nejdou vubec vlasy ucesat, pri prvnim pouziti vypadala hromada stetin, jsem velice nespokojena, rozhodne za ty penize nestoji!!!!
Vsivacek funguje tak jak má, jsem s ním spokojená.
- Hřeben je úžasnej
Klasický hřeben za dobrou cenu.
- Celkem pichlavý
- Ergonomie.
- Tichý.
- Nic.
- Super
- Jediný všiváček, který opravdu funguje (ostatní co jsem kdy zkusil byly k ničemu)
- Naprostá spokojenost
- Úžasný kartáč na rozčesávání vlasů
2.10.2023 Jak už jsem napsala. Přestože je nový a zapíná se do zásuvky má skoro nulový sací výkon. Je mě líto ale jako lux na vlasy opravdu neslouží. Jako výrobek je vzhledově hezký ale svou funkci neplní.
Velká tvrdost kartáče, vypadá ale nádherně....
Maximální spokojenost. Vlasy se hezky rozcčešou, nic netahá. Velikost plochy kartáče je veliká, snesla bych menší. Ale to jen maličkost. Určitě doporučuji❤️
Hřeben je moc tvrdý a že by urychlil foukání vlasů....? Za mě ne a raději klasika od tangle.
- Dobře se s ním pracuje
Kulatý kartáč na vlasy je bezvadný, vlasy se do něj nemotají a krásně tvarují. Moc přijemný do ruky. Škoda, že není ještě menší průměr.
Velice dobrý kulatý kartáč na vlasy, takový jsem již dlouho sháněla, vlasy se do kartáče nemotají, jde s ním krásně tvarovat a je přijemný do ruky. Škoda, že není ještě menšího průměru, taky by se hodil.
Kartáč má ostřejší "štětiny"
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »